Gastenboek

 

Geachte bezoeker,

Plaats hier een bericht in ons gastenboek, of zet het op Facebook

 

 


1e onderhoud Mazda 2

Vandaag bij garage Schelkens langs geweest voor 1ste onderhoud van mijn wagen. Zoals bij de aankoop hartelijk ontvangen en perfecte service. Bedankt ook voor de voortreffelijke koffie! In één woord : top-garage!

Xavier Van Lierde

10 maart 2020


Mazda 3

Nieuwe Mazda 3 gekocht.
Mooie korting.
Snelle levering.
Garage Schelkens heeft een top team.
Dit is mijn 7 de nieuwe Mazda gekocht bij Guy.

Walter Nys

13 januari 2020


Positieve feedback

Ontzettend tevreden over de bereidwilligheid en goede service waarmee ik vandaag weer geholpen ben bij deze garage en dat steeds voor een ontzettend correcte prijs.
Fijne feestdagen voor het hele team.

Tom Smet

9 december 2019


Mazda 6

Nieuwe 6 (2018) rijdt voorbeeldig en waarschijnlijk het vorige model ook. Deze is echter volgeladen met opties, waravan vele standaard. Ook vind ik persoonlijk dit model, mooier ogen.
Schitterende service bij Schelkens. Behulpzaam , vriendelijk kortom TOP!

Backelant, Staf

16 december 2018


Aanschaf nieuwe Mazda CX-5 Prestige

Gisteren nieuwe Cx 5 afgehaald. Ongelooflijk goede wagen. Een plezier om te rijden. De zevende Mazda voor mij over de vele jaren bij garage Schelkens... Ik zeg regelmatig tegen vrienden en collega's... bij de Schelkens koop je NIET alleen een wagen maar ook de garage!! Professioneel op alle gebied, vriendelijk enz...Komen zonder problemen alle afspraken na :)

Rianne en Carl

22 juni 2018


MX-5

Mijn 6de nieuwe wagen gekocht bij garage Schelkens, een MX-5 160 Edition. Hier ben je géén nummer, prijs-kwaliteit = 10/10 Guy heeft een goed team, hier ben je géén nummer

Levering en prijs dik in orde , Geweldige service

Walter Nys

12 april 2018


Wensen

Aan de Guy en alle medewerkers een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar gewenst.

Patty en Walter Caremans

25 december 2017


Maxda CX-3

Na reeds zelf 4 goede Mazda occasie wagens te hebben gekocht bij garage Schelkens , waar wij altijd meer dan tevreden over waren ,zijn wij nu sinds kort overgegaan tot de aankoop van een zeer jonge 2de hands Mazda CX-3 .Wij willen Guy en zijn medewerkers dan ook een dikke pluim geven voor hun meer dan uitmuntende uitleg over deze wagen ook zeker het melden hier waard is dat zij steeds een zeer goede naverkoopdienst geven en ook onderhoud van je wagen . Onze dochter heeft ook een 2 de hands Mazda reeds gekocht bij Guy en zal zeker in de toekomst blijven bij hem komen .

Familie Van de Winckel

19 juli 2017


Nieuwe Mazda 6

Ik ben al jaren klant van Schelkens. Heb altijd met een mazda gereden, het zijn leuke auto's. Na al die jaren heb ik me eindelijk een nieuwe Mazda 6 gekocht, en die heb ik op 11-04-2017 in ontvangst mogen nemen. De uitleg was zeer goed en het is een mooie auto en rijdt zeer goed. Ik ben een zeer tevreden klant. Mijn bedankt aan het mazda team.

Lambert Robert

20 april 2017


Eerste bezoek

Vandaag voor het eerst garage Schelkens bezocht. Aangename, vriendelijke ontvangst en uitermate hulpvaardig. Zeer goed gevoel overgehouden aan dit bezoek. Als ik een Mazda koop komt hij van garage Schelkens!

Verbeure

4 maart 2017


Fantastische sevice

Ik heb gisteren mijn wagen Mazda CX-5 binnengebracht voor onderhoud en zoals altijd werd dit correct en professioneel uitgevoerd. Top service en top garage, bedankt Guy en het ganse team.

Frank De Maesschalck

13 december 2016


5 sterren - facebook

Een dikke pluim op jullie hoed van het team voor de werkelijk uitzonderlijke goede service. Na 8 auto’s van diverse merken en 1,3 miljoen km heb ik al menige garage en dealer gekend en tot nu toe kan er daar geen enkele tippen aan de dienstverlening en kwaliteit van Mazda en dan meer bepaald garage Schelkens. 5 sterren waard.

Paul De Bie

11 oktober 2016


GEWELDIGE SERVICE

Al jaren ben ik klant bij deze TOP garage. Guy en zijn team doen hun werk met hart en ziel en dat merk je ook aan de uitvoering en goede ontvangst. Je wordt als klant steeds opnieuw op een correcte en gastvrije manier verder geholpen. Deze vriendelijkheid maak je de dag van vandaag niet meer zo gauw mee! Dus ik zal nog wel eventjes met Mazda rijden, al is het alleen maar omwille van de buitengewone service... en ook voor de wagens natuurlijk die van hele goede kwaliteit zijn! Goed bezig en doe zo voort!

Liesbeth Vervoort

donderdag, 4 februari 2016 12:25


Mazda MX-5

Gisteren mijn nieuwe mazda mx5 gaan halen en ben door iedereen zeer goed geholpen en een vakkundige uitleg gehad over de wagen.OOk de papierafhandeling liep uiterst vlot.Dikke pluim voor gatage schelkens.Het is een aanrader om hier u nieuwe wagen te bestellen. Hartelijk bedankt voor de snelle afhandeling.

Gebhardt Jurgen

woensdag, 3 februari 2016 14:19


Service en vertrouwen

Ik ken de familie Schelkens reeds lang. In een woord: sympathieke mensen! Naast dealer van een uitstekend - misschien beetje miskend - merk, vooral vlekkeloze service. Men voelt zich meteen welkom, bijna thuis. Eventuele vragen worden onmiddellijk beantwoord en probleempjes snel opgelost! Proficiat Guy. Ook aan uw ganse team! Dus uitzonderlijke service ... eerlijke prijzen en vooral een uitstekend rijdende CX-5. Topwagen.

Fr De Vries

vrijdag, 22 januari 2016 20:40


Mazda CX-3

Ik heb vroeger voor mijn werk vele jaren "de baan gedaan" als vertegenwoordiger. Zo zit ik nu op ongeveer 1,5 miljoen kilometer. Ik heb met meer dan 15 verschillende wagens gereden (firmawagens en privé auto) waaronder Audi A6 (3 auto's), Peugeot 607 (heel toffe wagen), Audi A4, BMW 3serie om er maar enkele te noemen. Geen van die auto's kan voor mij tippen aan deze CX-3. Dit is pas écht fun: rijdt als een grote auto maar is toch heel sportief en wendbaar. Gasresponse en schakelgedrag - met automaat - voorbeeldig, sturen exact zoals het moet, interieurafwerking top - samengevat een auto met serieus rijplezier die bovendien heel veilig aanvoelt. Dit is dus echt een topper, wij zijn zéér tevreden, trouwens ook van alle contacten met jullie garage!! Proficiat aan Mazda en aan jullie! Groeten aan Guy en Leo!

Stef Peeters

maandag, 18 januari 2016 14:55


Mazda 6 Break Automaat

super toffe mensen, tof contact, doe zo verder.

Stefan

maandag, 14 december 2015 08:19


5 sterren - facebook

Super service en familiale sfeer en steeds met de glimlach. De klant staat hier écht centraal!

Cathy van der Straate

15 augustus 2015


Mr Guy en zijn team

Vrijdag 19 juni heb ik mijn nieuwe Mazda 2 mogen afhalen . Net zoals de 2 vorige Mazda's die we bij u gekocht hebben is ook nu weer alles vlekkeloos verlopen . Het is dan ook uit volle tevredenheid dat we uw garage en Mazda natuurlijk bij onze vrienden en kennissen aanbevelen.

Rose-Marie Léger

zaterdag, 27 juni 2015 10:28


Supergarage !!!

Wij zijn enorm tevreden over deze garage! Ze zijn altijd eerlijk, betrouwbaar en vriendelijk. Zij doen nog écht moeite voor hun klanten! Wij moeten niets anders meer hebben dan Mazda. Prima wagens!

Liesbeth Gijs

maandag, 15 juni 2015 14:58


5 sterren - facebook

Al jaren zijn we klant bij Guy Schelkens. En ik kan me echt geen betere service inbeelden dan de service die je hier krijgt.
We hebben nooit geen grote problemen of kosten gehad met onze mazda's. Maar zelfs voor de kleinste bagatelle helpen ze je hier steeds correct en op een vriendelijke wijze voort.
Bedankt daarvoor!
Greta Streulens

24 april 2015


Afhalen Mazda 6

Vorige week vrijdag mijn nieuwe Mazda 6 afgehaald .
Ontvangst door Leo en medewerker en Leo's verhelderde uitleg over de wagen was zeer leuk.
De presentatie van de wagen in de showroom is indrukwekkend .
Alles was tip top in orde en de nodige accessoires waren mooi geassembleerd.
thumbs up voor Techniekers.
Al bij al zo ,ontvang je graag een nieuwe wagen .
Bedankt Garage Schelkens .

mvg fam.Van de velde-Cordon

donderdag, 22 mei 2014  15:45


Aankoop mazda 6 wagon

Sinds gisteren ben ik eigenaar van een mazda 6 wagon directiewagen die ik aankocht bij jullie.
Wat mij opviel in alle contacten met jullie zaak is het volgende: een doorgedreven commerciële attitude met grote flexibiliteit, echt meedenken met de klant en ook vertrouwen geven. Daarnaast een goede admin opvolging en correcte uitlevering. Kortom je voelt je hier als klant echt welkom. Houden zo ! Dit maakt echt het verschil met andere garages !

Met vriendelijke groeten Dirk Buyl

zondag, 23 maart 2014 10:20


Mazda CX5

Zeer klantvriendelijk en persoonlijk onthaal. Alle beloftes worden nagekomen. De nieuwe Mazda CX5 2.2 Diesel rijdt zalig! Wij zijn ZEER tevreden over de wagen en de garage!

Dockx Luc

dinsdag, 4 maart 2014 21:07


Betrouwbare garagisten bestaan nog!

Zowel mijn ouders als broer zijn al jaren vaste klanten bij Guy & zijn team. Ik heb bijna 4 jaar geleden mijn 2 aangekocht en vorige maand hebben we onze nieuwe 3 besteld! Qua service, vriendelijkheid en klantvriendelijkheid kan je geen betere garage vinden! Als er een belofte gemaakt wordt, dan wordt deze ook waargemaakt! Er is een andere Mazda garage in mijn buurt, maar ik denk er nog niet aan om te veranderen! Service met een grote S krijg je hier! Doe zo verder en prettige feestdagen!

Caremans Uschi

vrijdag, 27 december 2013 17:44


Mazda 2

Voor Guy en alle mensen die er werken.
Mijn vader kocht enkele maanden geleden voor de 3de maal bij jullie een wagen (tweedehands). Ik heb toen ondervonden wat mijn vader en andere mensen al jaren over jullie zeggen: een goede garage met een eerste klas service.

Groeten
Tony Pelzer

dinsdag, 1oktober 2013 13:59


Mazda CX5

Op zoek naar n goede, betaalbare 4x4? De CX5 is hem! Na 3 jaar AudiQ5 is dit na 1week rijden een zeer goed alternatief. Niet enkel qua tax-voordeel dus een plus, ook qua rijgedrag v d auto!
De totale begeleiding vanaf moment 1 tot afleveren: ook hier kan Audi met zijn personeel uit leren. Guy, stageschool openen!
Via DirectLease kan je kijken of hij al dan niet in t budget past. Maar met Guy kan je constructief onderhandelen! Bedankt en hopelijk zie ik het team pas weer bij 1e onderhoud.

MariKris

vrijdag, 27 september 2013 23:27


Aankoop Mazda 6

Na reeds 2 x een tweedehands wagen te hebben gekocht bij garage Schelkens ( waar wij overigens zeer tevreden over waren ) zijn we sneller dan verwacht tot de aankoop over gegaan van een tweedehands Mazda 6 , zonder enige twijfel gingen wij naar garage Schelkens daar wij altijd vriendelijk onthaald worden door Guy en zijn team.Ook geven zij een uitstekende naservice mocht zich toch enig probleempje voor doen dit word snel opgelost door hen.Wij kunnen hen dan ook zeer aanbevelen .

Van de Winckel

vrijdag, 9 augustus 2013  22:17


Mazda 6

Gewoon maar even om te melden dat onze mazda 6 een zalige auto is om mee te rijden. We missen onze Alfa 166 helemaal niet en dat wil wat zeggen :-)
Samen met perfecte ontvangst en service van deze garage zijn we zeer gelukkig met onze gemaakte keuze.

de jong-michielsen

dinsdag, 2 juli 2013  12:52


service

Bij Guy en zijn team kan je altijd terecht voor alle vragen, als er al problemen zouden zijn, worden ze op een professionele manier opgelost.. service met de hoofdletter "S" wordt hoog in het vaandel gedragen. Heb mijn tweede mx5 gekocht bij Guy, alle gemaakte beloftes werden ingelost, doe zo verder...

Ken

dinsdag, 11 juni 2013 13:19


Prima Service

Gisteren heb ik mijn mazda CX-5 (die trouwens heel goed rijdt) afgehaald bij garage Schelkens in Wommelgem. Ik ben uiterst tevreden over de service : alles was in orde en ik heb een zeer uitgebreide uitleg gehad over quasi elk knopje en functionaliteit in de wagen. Ik heb dit zelden meegemaakt;
Proficiat voor het team van de garage.

Nico

vrijdag, 07 juni 2013 11:25


ocazie -

dit is nu mijn vierde mazda bij deze garage een nieuwe de andere telkens tweedehands altijd alles in orde is er een probleem ze word opgelost ik kan u aanbevele zowel voor nieuwe of ocazie u kunt in vertrouwe bij deze garage aanklopen en mannen doe zoo voort
de wolf willy

Zaterdag, 18 mei 2013


Service

Beste Guy,

Nogmaals bedankt voor de fantastische service voor het onderhoud en de controle van mijn Hyundai.

Groetjes en tot binnenkort,

Frank De Maesschalck

Zaterdag, 18 mei 2013


Service garage

Heb vorige week vrijdag eindelijk mijn CX5 mogen afhalen. Ik ben bijzonder tevreden over de ontvangst en de service van deze Mazda dealer. In naam van mijn echtgenote (rijdt met een Mazda2) en mezelf een dikke proficiat.

Jan Van Dessel

dinsdag, 18 september 2012


Aan Guy en het ganse Schelkens Team

Ik was even bang dat met het bouwen van de nieuwe garage, het een witte kiel garage zou worden, maar nee hoor, iedereen is nog even vriendelijk en behulpzaam. Service ten top en ik ben weer heel blij met mijn Xedos 9. Hij staat trouwens ook op een van de luchtfoto's, wel leuk ;)
Mooie garage trouwens!

Luc

zondag, 2 september 2012


Service OK

Mooie nieuwe garage
Eerlijk en goed advies en onderhoud, er is geen betere garage en je bent altijd welkom bij de Guy

Pieter Van Der Zee

dinsdag, 24 juli 2012


Super service

Bij deze vriendelijke mensen hebben we ondertussen al twee tweedehandswagens gekocht, nooit problemen mee gehad. Topservice, altijd vriendelijk en klaar om informatie te geven.
Kortom een echte aanrader! En wij blijven absoluut klant!

Elke en Wesley

zondag, 25 maart 2012


Beste Wensen

Mijn beste wensen voor 2012

Aan heel het team

E.Elmer

vrijdag, 23 december 2011


Fantastische garage

Het is een fantastische garage, service, klantvriendelijk al wat je maar wil. Hier koop je met een goed gevoel Uw wagen !! 

Met andere woorden, een super de luxe garage met vele michelin sterren 

Bob'ke en Maggy'tje

donderdag 04 augustus 2011

 


 

Content

Als je content bent, kom ik graag terug. ;-)

Wuyts Joseph

donderdag 14 april 2011


Guy en Team,

Jullie zijn echte sterren !!

Vriendelijk, SUPER service!

Groetjes

Anneke

donderdag 31 maart 2011


Vriendelijkheid staat op nr 1

Ook al heb ikzelf geen mazda, toch kunnen wij bij garage Schelkens steeds terecht. Geven uitstekende informatie en service is super fantastisch. Een aanrader om bij hen een wagen aan te schaffen.
Zo'n garagisten zouden er meer moeten zijn, maar helaas niet.
Vriendelijkheid staat bij hen ook op nr 1.  :-)

De Swert

zaterdag 18 december 2010


Trouw aan garage Schelkens

Onze waardering voor de uitstekende service van Guy en zijn team. Echt uitmuntend, wij blijven trouw aan garage Schelkens.

Van De Winckel

dinsdag 07 december 2010


Interventie

Beste Guy en team,
Bedankt voor jullie interventie eind augustus, dankzij jullie kon ik nog op tijd op verlof vertrekken vertrekken.
Bedankt

Willy Horemans

maandag 07 september 2009


Klantvriendelijk en betrouwbaar

Zoals je reeds kon lezen in dit gastenboek van andere klanten zijn begrippen als service , klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid de kenmerken van een team dat goed samengaat : Mazda en Garage Schelkens .
Het is dan ook niet vreemd dat ik onlangs mijn 6de mazda wagen heb besteld bij Guy , ook onze dochter en zoon zijn intussentijd toegetreden tot de Zoom Zoom club rijders.
Meer nog , ook mijn vader en zus toeren reeds jaren rond met een gerust gemoed , want ook in tweedehandswagens is Garage Guy Schelkens een voorbeeld van eerlijkheid en garantie van jaren rijplezier.
Ik wens dan ook met deze mijn positieve ervaringen te delen en feliciteer Guy met de receptie en zijn wijze van zaakvoeren .
Prettige feestdagen van Eric en Viviane

 

Peeters Eric

donderdag 01 januari 2009

 


 

MBB

Toch een dankwoordje voor de jaren fantastische service van de familie Schelkens. Ik ben ongeveer 30 jaar klant en rijd met mijn 7de mazda (626 of 6). Ik genoot steeds van een ongelooflijke service, vriendelijkheid, steeds onmiddellijk geholpen bij problemen...Mazda is een zeer betrouwbare wagen, en Guy is zeker even betrouwbaar. Ik zal niet nalaten dit ook aan iedereen te verkondigen. Familie en vrienden die ook klant zijn kunnen dit zeker beamen.
Ook nog proficiat voor de receptie met miss belgian beauty.

Rudy Verheyen

dinsdag 30 december 2008

 


 

Bedankt !

Graag had ik hier eventjes een dankwoordje willen plaatsen omdat u en uw team alweer fantastisch werk hebben geleverd aan mijn mazda 323 1.8i. Ik ben heel content over jullie prestaties en prijzen waardoor bij defect aan mijn auto voor 100% zekerheid bij jullie de telefoon zal overgaan! Een aanrader voor al wie zijn auto dierbaar is
Nogmaals bedankt en prettige feestdagen!
Groeten  

Elmer

maandag 29 december 2008

 


 

Proficiat aan het hele Schelkens-team en nogmaals van harte bedankt!!!

Ik rijd met een Mazda 6 van het jaar 2006, en als ik op de afstandsbediening van mijn sleutel de "OPEN" knop induwde en bleef induwen gingen alle vier mijn ramen automatisch naar beneden. Hetgeen dus vrij vervelend is als de sleutels in mijn broekzak zaten en die knop per ongeluk werd ingeduwd. Zo heb ik het meermaals meegemaakt dat als ik buiten kwam mijn auto daar stond met alle vier de ramen open, in weer en wind. De eerste keer heb ik hem binnengedaan waar ik hem gekocht hebt (Mazda Antwerpen op de Boomsesteenweg), daar hebben ze geprobeerd het probleem te verhelpen maar dit was volgens hen onmogelijk, maar toch heb ik werkuren moeten betalen. Enkele maanden nadien heb ik hem binnengedaan bij garage Terminus in Merksem, daar hebben ze mij direct verteld dat dit onmogelijk was.
Nu ging ik vandaag mijn auto afhalen van de carrossier (carrosserie Dinac, in Deurne-Zuid, waar ik trouwens enorm tevreden van ben!!), en die heeft mij doorverwezen naar Garage Schelkens i.v.m. mijn probleem.
En daar hebben ze dit onmiddelijk, zeer vlug, en gratis in orde gebracht. Van een uitstekende service gesproken!! Er bestaan dus toch nog bekwame garages, waar ze hun klanten nog echt vooruithelpen!

Marvin Victor

vrijdag 05 december 2008

 


 

Aan Guy en het ganse Schelkens Team,

Langs deze weg wil ik jullie nog eens bedanken voor de goede service.
Een tijdje geleden zocht ik een oude 2de hands voor weinig geld maar in goede staat, daar ik elke dag een 200 km moet rijden voor mijn werk. Dus in afwachting van mijn nieuwe camionette heb ik een 2 maand rond gereden met een Mazda 626 van 13 jaar oud met één jaar garantie op!
De eerste dag dat ik deze wagen had ben ik er mee in panne gevallen op de N4 richting Marche-en-Famenne ik redelijk over maar toeren, want de dag nadien moest ik gaan werken en eerlijk gezegd had ik bang dat er van die garantie niets in huis zou komen voor die ( goede ) prijs zo ver van de garage in panne vallen maar niets van had ik mij wel eventjes vergist van uit Borsbeek had Guy hier nen depanneur gebeld om de wagen hier te laten maken ( in de Wallonié hé) en den dag nadien kon ik terug gaan werken en 2 maanden geen problemen meer gehad in tegen deel had er eigenlijk spijt van dat ik de Mazda moest weg doen ...
Groeten 

Dave

maandag 13 oktober 2008

 


 

 

 

Terug naar boven ...